Software Developer PHP/GO

Functieomschrijving

Circa één jaar geleden zijn wij begonnen met een pay-per-minute platform voor de consultancybranche. Een platform waar zelfstandige consulenten hun advies aanbieden voornamelijk per telefoon en chat. Deze communicatie wordt per minuut afgerekend door de consument via een premium rate verbinding of middels credits.

Wij zijn onder andere onderscheidend dankzij gebruiksgemak, aandacht voor service en een hoge kwaliteit van techniek en code. 

Ons platform zit bomvol met moderne technieken maar heeft ook een hele gezonde balans met marketing. We zijn nog in een vrij jong stadium waardoor er nog vele toepassingen gebouwd kunnen worden. Dankzij groei en succes hebben wij veel meetbare data wat we gebruiken om nieuwe gave toepassingen voor dit platform te bedenken. Doe je mee?

Wat zoeken we?

Wij zoeken een programmeur met goede beheersing van PHP en Golang die ons op projectbasis kan ondersteunen met het innoveren van ons platform.

Jouw werkplek

Amsterdam, de Wibautstraat, ook wel de Knowledge Mile genoemd omdat het er bruist van jonge actieve ondernemers en startups. Wil je voor je werk even sporten of zwemmen om de dag goed te beginnen? Of doe je dit liever erna om te ontspannen? Onder onze te gekke werkplek vind je Vondelgym-Oost en Swimgym.

Bij ons neem je plaats achter een te coole desk waar je zult coderen op de virtuele servers op ons Amazon Web Services platform. Ben jij degene die we zoeken!?

Bereikbaarheid

Ons kantoor is onder andere gevestigd in Collab, Wibautstraat 131D 1091GL en is goed bereikbaar met OV (metro voor de deur).