VoiP Hosted telefooncentrale voor bedrijven

In samenwerking met onze partner Callstera bieden wij de perfecte Hosted Voip telefooncentrale aan.
De perfecte oplossing voor bedrijven met 10 of meer medewerkers, u bent totaal ontzorgd op het gebied van telefonie en bespaart op jaarbasis FORS!

Wat is een VoiP Hosted telefooncentrale

Hosted Voip wil zeggen dat uw telefooncentrale niet meer bij u in het pand staat maar bij ons in het datacenter, geheel beveiligd en dubbel uitgevoerd.

Deze dienst bieden wij aan onder de naam WorkVoice

De telefoontoestellen zijn via Internet gekoppeld aan deze telefooncentrale en u kunt in samenwerking met ons zelf bepalen welke functionaliteiten van de telefooncentrale u wilt gebruiken, zo ontvangt u uw bellers professioneel en zakelijk. Een goed ingesproken begroeting en duidelijke menukeuzes zullen het bellen naar uw bedrijf voor klanten tot een prettige ervaring maken.

Bent u op bepaalde tijden gesloten worden bellers keurig doorverwezen naar uw berichtenservice, ingesproken berichten komen automatisch in de mailbox terecht van de medewerker waarvoor ze bedoeld zijn.
Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen of thuiswerkers dan kunnen deze onderling gratis bellen via de telefooncentrale via interne korte nummers, het maakt niet uit of de vestiging aan de andere kant van de wereld zit, zolang er op die plek een goeie internetverbinding aanwezig is kan er onderling gebeld worden, hoezo kosten besparen?
Belt u veel dan zult u baat hebben bij onze lage tarieven binnen Nederland of Internationaal.

Kenmerken:

  • Overal bereikbaar op 1 vast nummer
  • Virtuele receptie
  • Virtuele antwoordservice voor vaste en mobiele toestellen
  • E-mail berichten met ingesproken boodschap
  • Persoonlijke begroeting bellers
  • Interactieve Voice Response met spraakherkenning
  • Online beheer van berichten en telefoonboek (centraal toegankelijk voor alle medewerkers)
  • Lage setup kosten, uw systeem wordt geheel naar wens ingeregeld en continue gemonitord door ons
  • Vanaf prijs 19,95 voor 2 users, extra users 1,– euro

De besparing kan een reden zijn om over te stappen naar Hosted Voip maar wij zijn van mening dat het gemak en de extra functionaliteiten van grotere waarde zijn dan de lage prijs.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de juiste toepassingen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ons via ons formulier of bel direkt tijdens kantooruren met 020 2020101

WorkVoice voip telefooncentrale voor bedrijven